Hvordan Åpne HP Verktøykasse

HP Verktøykasse er en programvarepakke som lar brukerne enkelt justere og rense sine skriveren hoder uten "manuelt" prosesser. Hvis du bruker en Windows-basert datamaskin, tilgang til HP Verktøykasse kan gjøres på flere forskjellige måter.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start-knappen i Windows" etterfulgt av alternativet "Innstillinger" og til slutt velge "Skrivere". Venstre klikk en gang på den skriveren du vil velge. På toppen av klikke skjermen på "File" og deretter "Properties" under fil-menyen. I egenskapsboksen klikk på fanen som heter "Tjenester". Til slutt klikker du på "Åpne Toolbox" for å åpne verktøykasse.

2 Dobbeltklikk på "Printer Assistant" -ikonet på skrivebordet. Neste klikk på "Verktøy Button». Hvis du ikke ser denne knappen, kan du prøve "Verktøy og oppdateringer" -knappen. Til slutt klikker du på "Vedlikehold av skriver" -knappen og velg deretter oppgaven å åpne.

3 Prøv å åpne verktøykassen fra oppgavelinjen ved å høyreklikke på "Skriver Icon" funnet på oppgavelinjen nederst på skjermen. Velg "Åpne HP Deskjet XXXX series Toolbox", og du skal nå være i riktig prosess for kalibreringsformål.