Hvordan åpne Lotus Notes 6.5.4 i Outlook 2003

Lotus Notes er en e-post, kalender og oppgavebehandling for store selskaper som en bedriftsløsning. Den brukes av bedrifter som en sentral server for all kommunikasjon innenfor selskapets elektroniske riket. Microsoft Outlook er en desktop e-post, kalender og kontakter programvare som er inkludert i Microsoft Office Suite av programmer. Som standard vil Outlook ikke koble til et Lotus Notes server, men Microsoft tilbyr en gratis tilkobling program som vil tillate Outlook til å koble til en Lotus Notes server.

Bruksanvisning

1 Avinstaller hurtigreparasjon "KB892843" ved å klikke på Start-menyen og klikk på "Control Panel". Klikk "Legg til eller fjern programmer" og finne "KB892843" fra plassering og klikk på "Avinstaller" knappen ved siden av navnet.

2 Last ned og kjør Microsoft Connector (Finn koblingen i Resources). Installer den ved å bruke installasjonsveiviseren, trykke på "Next" helt til installasjonen er fullført.

3 Åpne Microsoft Outlook og klikk på "E-postkontoer" under "Verktøy" -menyen.

4 Velg "Legg til en ny e-postkonto" og klikk "Next".

5 Velg "flere servertyper" og klikk "Next".

6 Velg "Microsoft Office Outlook Connector for IBM Lotus Notes Domino" som servertype, og klikk deretter på "Next".

7 Følg ledeteksten for å avslutte Outlook. Når du starter Outlook, vil den automatisk koble til Lotus Notes-konto.

8 Installer hurtigreparasjonene ved å gå inn i "Legg til eller fjern programmer" dialog og finne "KB892843", velg deretter "Install".