Hvordan Åpne Remote FTP Drive Fra Windows Shell

Grafiske FTP-klienter har gjort det lov å overføre filer mye enklere. Dra og slipp-funksjonalitet i moderne GUI gjør samspillet langt enklere for standard PC-bruker. Likevel, lære å bruke en FTP-server fra kommandolinjen er en utmerket måte å bedre forstå hva som skjer bak GUI og lar deg kommunisere med en FTP-server uten å måtte laste ned en klient hver gang du ønsker å laste opp en fil fra en avsidesliggende sted.

Bruksanvisning

1 Starte ledeteksten ved å klikke på Run snarvei eller ved å trykke på Windows-tasten og "R" samtidig på tastaturet. Skriv inn "cmd" og trykk "Enter".

2 Skriv "ftp" og trykk "Enter" for å få tilgang til den innebygde kommandolinje FTP-klient. Du bør rett og slett se en ">" på venstre side av skjermen.

3 Type "åpen ftp.server.com," hvor "ftp.server.com" er vertsnavnet eller IP-adressen til FTP-serveren du ønsker å koble til med. Skriv inn brukernavn og passord når du blir bedt om å fullføre tilkoblingen.

4 Type "hjelp" og trykk "Enter" for å vise en liste over kommandoer du kan bruke til å samhandle med FTP-serveren nå som du har tilgang til.