Hvordan Ascend / øke DSL båndbredde til Cable Speed

July 12 by admin

Potensialet for å øke DSL hastigheter for å matche de av kabel avhenger av hvor du bor og hvordan du bruker tilkoblingen. Tilkoblingshastighet bestemmes av din ISP (Internet Service Provider) og hva de kan tilby i ditt område. I tillegg er DSL hastigheter bestemmes av hvor langt borte man er fra en bryter. Jo lengre unna hjemmet ditt er, jo tregere tilkoblingen til tross for noen annonsert hastighet.

Bruksanvisning

1 Kontakt Internett-leverandøren ved å ringe kundeservice eller ved å besøke deres hjemmeside etter tilgjengelige Internett-hastigheter. Hvis det er mulig å øke båndbredden, vil du være i stand til å gjøre det på en økt månedspris.

2 Bytt til en annen ISP. ISP du nå bruker er ikke nødvendigvis den eneste som opererer i ditt område; du kan være i stand til å få en raskere tilkobling fra en annen leverandør. Vær forsiktig med å ta oppmerksom på om du vil miste noen pakketilbud for TV og internett du har for tiden hvis du bytter.

3 Fjern all unødvendig forbruk av båndbredde. Tilkoblingen kan lynrask, men hvis de programmer som kjører på systemet ditt er for liberale med båndbredden selv den beste tilkoblingen vil bli redusert til en gjennomgang. Avslutt alle programmer du ikke aktivt trenger og se om hastigheter forbedre.

Related Articles