Hvordan Auto Følg annen Twitters følgere

Hvordan Auto Følg annen Twitters følgere


Twitter kan brukes som et markedsføringsverktøy for din bedrift og produkt. En måte å utvide merkevaren eksponering for ulike mennesker er å finne andre Twitter-brukere å følge. Hvis du følger en innflytelsesrik Twitter-bruker med et bredt publikum, eller en som jobber på en lignende felt på ditt, kan du bruke programvare for å automatisk følge at brukerens tilhengere og potensielt nå tusenvis flere Twitter-brukere.

Bruksanvisning

1 Last ned TweetAdder. Denne programvaren lar deg holde styr på flere Twitter-kontoer, analysere din tilhenger base, finne etterfølgere etter plassering eller søkeord og legge tilhengerne av en annen Twitter-bruker med bare noen få klikk. TweetAdder er kompatibel med Windows, Mac OS og Linux. Per juni 2011 prisene varierer fra $ 55 for brukere med en enkelt Twitter-profil, til $ 188 for brukere som ønsker å holde styr på ubegrenset profiler.

2 Link TweetAttacks2 til kontoen din. Du kan bruke et ubegrenset antall kontoer med denne programvaren, søke etter og svare på brukere som snakker om produktet eller interessefelt, og auto-følge en annen Twitter-bruker etterfølgere. Du kan automatisk Slutt å følge brukere som ikke følger deg tilbake innen en viss tid, og kan også lage automatiske tweets som inneholder innhold fra din blogg eller nettside. Den automatiske oppfølging funksjonen er tilgjengelig i både TweetAttacks Lite og TweetAttacks Pro, som koster $ 57 og $ 147 henholdsvis av juni 2011.

3 Last ned VASoftOnline Twitter arrangøren. Denne Twitter markedsføring automatisering programvare gjør det mulig å automatisk følge din venns tilhengere, søk ved hjelp av søkeord eller geografisk plassering, finne de mest populære Twitter-profiler i ditt felt og planlegge offentlige tweets og private meldinger. Når programvaren har fulgt noen, vil det sende dem en automatisert privat melding ber de følger deg tilbake. VASoftOnline Twitter Arrangøren belaster brukere månedlig. Per juni 2011 prisene varierer fra $ 6,20 per måned for en enkelt konto til $ 92,45 for en ettåring abonnement som dekker 10 kontoer.