Hvordan Auto-Post Fra WordPress på Facebook og Twitter

WordPress har en funksjon som heter "reklamere" som gjør at bloggere til å automatisk publisere innlegg på ulike nettsamfunn, som Facebook og Twitter. Godkjenner bloggen å få kontakt med de ulike områdene vil gjøre det mulig for "Publiser" -funksjon for nye og redigerte innlegg under Publishing alternativer. Funksjonen kan slås til enhver tid for individuelle innlegg.

Bruksanvisning

1 Logg inn WordPress med brukernavnet og passordet du brukte til å sette opp bloggen din.

2 Velg bloggen du vil ha auto-post til Twitter og Facebook fra "Mine blogger" -kategorien. Dette vil bringe deg til bloggens dashbordet.

3 Rull til bunnen av oversikten og velge "Deling" fra "Innstillinger" -menyen.

4 Klikk "Koble til Facebook" og deretter "Godkjenn forbindelse med Facebook." Skriv inn påloggingsinformasjonen når omdirigert til Facebook. Klikk "Tillat" på to pop up-vinduer som ber om tillatelse til å få tilgang til grunnleggende informasjon og for å legge til din vegg og få tilgang til data til enhver tid. Når du lar begge, vil bloggen din koble til Facebook og du vil bli tatt tilbake til siden Innstillinger for deling.

5 Klikk "Koble til Twitter" og deretter "Godkjenn forbindelse med Twitter." Logg inn på Twitter med ditt brukernavn og passord. Klikk "Godkjenn app." Du vil bli sendt tilbake til siden Innstillinger for deling.