Hvordan Auto Svar med Comcast e-post

Hvordan Auto Svar med Comcast e-post


Multimedia-leverandøren Comcast tilbyr deg en e-post programmet gjennom sin Xfinity Connect-plattformen, som bunter e-post med slike medier alternativer som kabel-TV og telefon, som i 2011. Auto Svar funksjonen brukes til å varsle folk som sender deg e-post som du midlertidig ikke besvare meldinger. Når en e-post i innboksen din, genererer automatisk svar automatisk en melding du har skrevet på forhånd for å svare på dine venner og kolleger.

Bruksanvisning

1 Naviger til comcast.com, og klikk på "E-post" linken øverst til høyre på siden.

2 Logg inn på e-postkontoen med ditt brukernavn og passord Xfinity.

3 Klikk på fanen merket "Innstillinger" øverst på siden, og klikk deretter på "E-post" -lenken.

4 Klikk på "automatisk svar" fra menyen.

5 Klikk på "Yes" alternativet som er plassert ved siden av funksjonen Aktiver automatisk svar.

6 Skriv en melding som forteller at du nå ikke å svare på e-poster. Holde det kort, og angi når du tror du vil være i stand til å svare. Inkluder en nødsituasjon kontaktinformasjon om nødvendig. En passende melding ville være, "Greetings. Jeg vil ikke være tilgang til min e-post på denne adressen gjennom august måned. Jeg vil svare så snart som mulig etter 30. august Ta kontakt Jane Smith på 321-654-0987 hvis dette er en nødssituasjon. hilsen, John. "

7 Klikk på "Lagre" for å lagre endringene.

Hint

  • For å få til personvern og sikkerhet, trenger du ikke å avsløre hva som hindrer deg i å svare på meldinger. Hvis du skal på ferie eller vil være ute av byen på forretningsreise, for eksempel, er det ikke en god idé å la folk få vite ditt hjem vil være ledig for en lengre tidsperiode.