Hvordan Auto Svar på Twitter

Hvordan Auto Svar på Twitter


For både personlig og profesjonell bruk, er Twitter en stor sosial markedsføringsverktøy. Men å holde kontakten med alle dine gamle tilhengere og hilser de nye kan være tidkrevende. Et program som kalles Social oomph kan du skrive en aksje melding hilsen nye tilhengere og (hvis du ønsker) å dele en link til din blogg eller nettside som automatisk vil bli sendt som svar hver gang en ny Twitter-bruker følger dine tweets.

Bruksanvisning

1 Gå til SocialOomph.com og klikk "Registrer". Fyll ut skjemaet med et brukernavn (som ikke behøver å være din Twitter-brukernavn), passord, e-postadresse og annen personlig informasjon, og klikk på «Opprett gratis konto."

2 Logg på kontoen din og klikk "Rediger min Twitter-konto." Skriv inn din Twitter bruker-ID og Twitter passord i de aktuelle feltene.

3 Klikk av i boksen ved siden av "Auto Welcome", velg deretter metoden (privat melding eller offentlig tweet) fra rullegardinlisten. Skriv inn meldingen du vil bruke som en automatisk svarer på feltet, og klikk "Lagre".

Hint

  • Mange Twitter-brukere se auto svar som en form for spam. Hvis du automatisk svarer, vurdere innholdet i meldingen, som skal stort sett være en vennlig hilsen og takk for følge.