Hvordan Auto-Svare på Craigslist annonser

Hvordan Auto-Svare på Craigslist annonser


Craigslist er en av de ledende online klassifisert nettsteder, noe som gir folk muligheten til å legge ut gjenstander for salg og søke etter nye varer, jobber, kontaktannonser og mer. Du kan konfigurere e-postkontoen for å sende et automatisk svar på e-post svar fra Craigslist. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke en egen e-postadresse som ikke brukes for personlige eller forretningsmessige forhold. Du bør bruke den valgte e-postadresse strengt for notering elementer på Craigslist rubrikkannonser nettstedet.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Web-baserte e-postkonto.

2 Gå til "Innstillinger", "Alternativer" eller "Innstillinger".

3 Velg "Feriesvar", "Vacation Response" eller "Auto Responder" alternativet.

4 Komponer en generisk melding, inkludert faget og kropp, for den automatiske respons. Om nødvendig, sett de aktive datoene for e-post auto responder.

5 Aktiver auto responder ved å klikke på "Lagre endringer" eller "Apply" -knappen. I mange tilfeller vil e-posttjeneste krever at du sjekke en boks, slik som i Yahoo! Mail, merket "Aktiver automatisk svar i løpet av ferien."

6 Gå til craigslist.org og legge en vare eller tjeneste for salg. I e-posten adressefeltet, blant annet e-postadresse som har ferie auto responder aktivert. Når en person ser annonsen din og svarer til e-postadressen som er oppført, vil de få et svar med generisk melding.

Hint

  • Hvis du selger en vare som du har flere lager, eller hvis du kjører en bedrift service, tenker inkludert en hyperkobling i den automatiske e-post svar som vil lede brukerne til en ofte stilte spørsmål (FAQ) side som kan ta opp spørsmål om varene eller tjenesten.