Hvordan automatisk beregne tiden brukes i visse Google-kalendere

Hvordan automatisk beregne tiden brukes i visse Google-kalendere


Google-kalendere er en web-applikasjon som er designet for å la deg tilgang til og administrere kalendere fra hvilken som helst datamaskin med Internett-tilkobling. Når du har flere kalendere, kan det være nyttig å kunne vite hvor mye tid du dedikere til hendelser fra hver kalender. Som standard vil ikke programmet ikke har noen måte å beregne hvor mye tid brukt på en bestemt kalender, men denne funksjonen kan legges via en tredjeparts applikasjon.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser og gå til YouCalc.com. Type "Rapporter Gadget" i rommet merket "Søk App Gallery" og klikk på "OK" -knappen.

2 Klikk på "Rapporter Gadget for Google Kalender" i listen over søkeresultatene, og klikk på "Kjør" -knappen på programsiden. Et nytt nettleservindu vil nå åpnes.

3 Skriv inn Google-kontopåloggingsinformasjon, og klikk og klikk på "Koble til mine data" -knappen. Programmet vil nå koble til Google-kontoen din.

4 Klikk på rullegardinmenyen øverst i vinduet og velg kalenderen som du ønsker å beregne tid til.

5 Klikk på rullegardinmenyen merket "Antall hendelser" og velg "Varighet av hendelser (timer)" alternativet. Programmet vil nå beregne hvor mye tid viet til kalenderen du valgte i trinn 4.