Hvordan avinstallere AVG Task Bar

AVG Antivirus programmet har et oppgavelinjen alternativet som installerer en hurtigknapp funksjonen i Firefox eller Internet Explorer nettlesere. Funksjonen lar deg åpne antivirusprogramvare fra nettleseren din og konfigurere innstillinger for nettsteder og nedlastede filer. For å fjerne programvaren, må du avinstallere det fra kontrollpanelet i Windows. Verktøylinjen er en add-on som viser seg i kontrollpanelet, så fjerner verktøylinjen forlater viktigste programvaren intakt.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Control Panel". Klikk på "Programmer" i seksjonen listen. I denne delen, klikk på "Avinstaller Program" linken. Hvis du kjører Windows XP, dobbeltklikk på "Legg til / fjern programmer" -ikonet. Hoved Uninstaller verktøyet åpnes.

2 Klikk på "AVG Toolbar" -ikonet i listen over programmer, og klikk "Avinstaller." Programmene er oppført i alfabetisk rekkefølge, så verktøylinjen ikonet AVG er på toppen av listen.

3 Klikk "Yes" for å bekrefte at du vil fjerne programvaren. Et vindu åpnes, noe som hjelper deg å fjerne programvaren. Klikk "Next" i det første vinduet.

4 Fjern haken ved siden av "Forbedre min Internet beskyttelse med AVG Security Toolbar." Klikk "Next". Dette alternativet fjerner oppgavelinjen, men overlater hovedprogrammet intakt. Klikk på "Finish" for å fullføre endringene i programvaren.