Hvordan avinstallere en skriver fra Windows basert datamaskin

Denne artikkelen vil hjelpe deg gjennom prosessen med å avinstallere en skriver fra en Windows-basert datamaskin. Når du avinstallerer en perifer som skriveren, kan du ikke lenger bruke den. Men hvis du fortsatt er i behov av trykkeritjenester, er det mange lokale kjedebutikker som tilbyr disse tjenestene for et gebyr.

Bruksanvisning

Hvordan avinstallere en skriver fra Windows basert datamaskin

1 For å begynne å avinstallere skriveren, sørg for at det fortsatt er plugget i, slik at det blir gjenkjent når du starter datamaskinen. Til å begynne, navigere og klikk på "Start" -knappen nederst i venstre hjørne av skrivebordet. Når programmenyen genererer, klikk på "Control Panel". Kontrollpanel åpnes, og du bør navigere til ikonet for skrivere. Når vinduet fylles, vil den ha alle skrivere som er installert på din datamaskin tilgjengelig til å klikke på. Når du har merket den skriveren du ønsker å avinstallere, klikk på "Slett skriver" -knappen.

2 Et nytt vindu vil dukke opp spør deg "Er du sikker på at du vil slette denne skriveren?" Hvis du er sikker på at du ikke lenger vil ha dette installert på datamaskinen, klikker du "Ja." Et nytt vindu for "Wise Install Wizard vil åpne." Dette gir deg navnet på skriveren du skal avinstallere i den midtre delen av vinduet, samt muligheter til å "reparere" eller "Avbryt". Hvis du bare har problemer med skriveren, er det foreslått at du treffer boble ved siden av "Repair" og fortsetter herfra. Hvis du virkelig ønsker å avinstallere, klikk boble ved siden av "Uninstal" l og deretter trykke "Next".

3 Vinduet går til neste trinn i prosessen for deg. Denne nye vindu spør om du ønsker å avinstallere alle relaterte filer for denne skriveren inkludert lagrede oppdateringer. Klikk på "Ja", fordi uten skriveren installert, oppdateringene for skriveren bare bruker opp plass på harddisken.

4 Et nytt vindu åpnes som viser fremdriften din kommando. Du vil se en fremdriftsindikator i Vista eller filer flytte fra en mappe til en annen i XP. Den tiden det tar å fullføre prosessen er vist i den midtre delen av vinduet under fremdriftslinjen. Avhengig av hastigheten på prosessoren, kan dette ta så lite som 15 sekunder, og så mye som to minutter. Når prosessen er fullført, vil et nytt vindu åpne si "Avinstaller Complete." Deretter ønsker å klikke på "Close" knappen nederst til høyre i denne boksen for å lukke den.

5 Hver gang du avinstallere et program fra datamaskinen, anbefales det at du starter for at endringene skal tre i kraft. Nyere datamaskiner har alltid en pop-up boks som vil åpne så snart avinstalleringen er fullført, varsler deg for å måtte starte på nytt. Klikk på "Start på nytt nå."

6 Hvis datamaskinen er en eldre modell, må du starte systemet på nytt manuelt. For å gjøre dette, navigerer du til og klikk på "Start" -knappen nederst i venstre hjørne av skrivebordet. I Vista, klikker du på knappen som er plassert på bunnen av programmet menyen, og deretter trykke "Start på nytt." Ved hjelp av XP, åpne startmenyen, og naviger til strømalternativer. Klikk på "Start", og maskinen vil begynne å stenge. Når den starter på nytt, vil endringene du spesifiserte under avinstalleringen tre i kraft, og skriveren er nå fjernet fra datamaskinen.

Hint

  • Avhengig av hvilken type skriver du har, kan denne prosessen har en mer vindu som vil generere. Hvis du har en alt i ett printer som også inkluderer en faks, kopiere eller skanner, vil et ekstra vindu dukke opp. Dette vil gi deg muligheten til å avinstallere hele utskriftssystemet eller velge visse komponenter for å avinstallere. Fra dette vinduet, vil du fortsette fra trinn 3 på.
  • Jeg er ikke en lisensiert datamaskin reparasjon tekniker. Forfatteren av denne artikkelen på ingen måte tar ansvar for eventuelle skader pådratt fra å bruke denne artikkelen for instruksjon. Hvis du har spørsmål angående enheter på datamaskinen din, kan du kontakte produsenten eller din lokale reparatør.