Hvordan avinstallere McAfee Enterprise

McAfee Enterprise antivirus programvare er en god forsvarer av datamaskinen, men det er også vanskelig å bli kvitt når det gjelder tid til å gå videre. Med litt retning og kunnskap, er det mulig å fjerne McAfee Enterprise fra PCen og avslutte de irriterende pop-ups og andre problemer.

Bruksanvisning

1 Bruk McAfees "Avinstaller." McAfee, som de fleste programmer, har en avinstallere verktøy som skal fjerne alle elementene i programmet. Hvis den ikke gjør det, må du gå videre til trinn to og utover.

2 Installer programmet. Dette kan virke counterintuitive, men i noen tilfeller "Avinstaller" knappen er skjult på grunn av en datamaskin svikt, og installere det kan gjøre knappen vises. Enkelt sagt McAfee disk i stasjonen og klikk "Installer" fra menyen; prosessen vil ta noen minutter, avhengig av hastigheten på datamaskinen.

3 Avinstaller manuelt. Hvis en eller annen grunn muligheten til å avinstallere ikke vises, klikk på "Start" og deretter "Control Panel" og deretter "Legg til / fjern programmer". Velg McAfee Enterprise og følg instruksjonene. Dette kan ta flere minutter, avhengig av hastigheten på datamaskinen.

4 Start datamaskinen på nytt. Uansett hvilken metode som fungerer, starte datamaskinen på nytt vil tillate at endringene skal tre i kraft.