Hvordan avinstallere Nero på Vista

Nero er en mangeårig dataprogram for å skape og brenne optiske plater som CD-er og DVD-er. Dette programmet er et populært blant produsenter til å inkludere med sine datamaskiner og CD-eller DVD-stasjoner, så det er mulig at du kanskje har kjøpt en Windows Vista-maskin med Nero forhåndsinstallert. Hvis du foretrekker å bruke en plate brenneprogram enn Nero, trenger du ikke å føle seg forpliktet til å holde Nero på maskinen din. Ved å fjerne Nero i Windows Vista, kan du gjenvinne flere hundre megabyte med harddiskplass til å bruke til andre programmer.

Bruksanvisning

1 Bla til Nero Verktøy og hjemmeside Utilities (se Ressurser). Klikk på "Nero General CleanTool" -kategorien, og klikk deretter på "Last ned" knappen. Lagre filen på skrivebordet.

2 Høyreklikk på filen "General-CleanTool.zip" på skrivebordet når nedlastingen er fullført, og velg "Pakk ut alle." Klikk på "Extract" -knappen for å pakke ut arkivet. Windows åpner automatisk en mappe som viser arkivets innhold.

3 Dobbeltklikk på "NeroCleanTool5.0.0.18." Et vindu med tittelen "Browse for Folder" vises.

4 Naviger til mappen "C: \ Program Files \ Nero \ Nero 10." Klikk på "Nero 10" -mappen, og klikk deretter "OK". Du skal nå se "Nero" i "Nero General CleanTool" vinduet under "Produkter å fjerne."

5 Kryss av i boksen ved siden av "Nero" og klikk "Clean".

6 Klikk "Yes" for å bekrefte at du vil fjerne Nero fra datamaskinen.

7 Klikk "Yes" når verktøyet ber for å spørre om du ønsker å fjerne dine Nero personlige innstillinger.

8 Klikk "OK" når du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt.

Hint

  • Du kan også avinstallere Nero i Windows Vista ved hjelp av "Programmer og funksjoner" i kontrollpanelet, eller ved å klikke på "Avinstaller" i "Nero" -mappen på Start-menyen.