Hvordan avinstallerer Bridges i Vista

Hvordan avinstallerer Bridges i Vista


Bridging nettverk på Vista-datamaskiner skaper, som navnet antyder, en virtuell bro mellom to eller flere nettverk, slik at de kan dele data. For eksempel, mange bruker denne teknikken for å dele datamaskinens Internett-tilkobling med en annen datamaskin. Men, noen ganger disse broene kan føre til uforklarlige problemer med datamaskinens ulike nettverkstilkoblinger. I slike tilfeller kan du avinstallere broen for å gjenopprette nettverksinnstillingene til standardinnstillingene. Finn ledelsen vinduet nettverket for å slette uønskede broer.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk en nettverksikonet, som for eksempel den trådløse Internett-ikonet eller det lokale nettverket ikonet i systemstatusfeltet på oppgavelinjen. Alternativer vises.

2 Klikk på "Åpne Nettverks- og delingssenter" alternativet.

3 Klikk på "Administrer nettverkstilkobling" på høyre side av "Nettverks- og delingssenter" vinduet. Nettverkstilkoblinger vises, inkludert nettverks broer.

4 Klikk en gang på nettverksbroen du ønsker å slette og trykk på "Delete" -tasten. Hvis du blir bedt, skriv inn administratorpassordet.

5 Klikk "Yes" for å fullføre sletting broen.