Hvordan avinstallerer Mirar

Mirar er et adware program som åpner opp nettsteder i nye Internet Explorer-vinduer, som er relatert til et nettsted som du ser på i øyeblikket. Hvis du har Mirar på PCen og ønsker å fjerne programmet vil det ikke være så enkelt som å bruke "Legg til / fjern programmer" -funksjonen i kontrollpanelet. Faktisk Mirar skjuler filer på flere steder på harddisken på datamaskinen og vil trolig tilbake hvis du ikke får alle filene helt fjernet. Hvis du vet hvilke filer som skal se etter, kan du avinstallere Mirar for godt.

Bruksanvisning

1 Sikkerhetskopiere data på datamaskinen ved å opprette en recovery disk eller ved hjelp av en elektronisk tjeneste. Det er mange elektroniske tjenester som gjør datamaskinen sikkerhetskopier, gratis. Avinstallere Mirar kan utgjøre en risiko for filene på datamaskinen.

2 Åpne datamaskinens Oppgavebehandling. Under "fanen prosesser", finner Mirar og avslutte prosessen.

3 Fjern Mirar registerfilene under "Registerredigering". Last ned en registret renhold programvare på nettet og kjøre den på datamaskinen. Det vil skanne registeret for dårlige filer og slette dem fra systemet. Dette kan gjøres manuelt, men med stor risiko til datamaskinen.

4 Avregistrere DLL-filer Mirar har kopiert til datamaskinen. Åpne Windows "Start" -menyen og klikk "Run". Skriv "dir" og klikk "OK" for å vise innholdet i katalogen.

5 Finn følgende filer: windmy.dll, winnb [X] .dll, winnb40.dll, winnb41.dll, nn_bar.dll, nn_bar21.dll, nn_bar22.dll, nn_bar31.dll. Slett hver enkelt ved å skrive "regsvr32 / u FILENAME.dll", for eksempel "regsvr32 / u windmy.dll" og trykk enter.

6 Slett Mirar filer. Bruk datamaskinens søkefunksjon for å finne følgende filer: installer.cab, mit3.tmp, mit3.tmp.cab, mirarsetup.exe og 87455-NOSB.exe. Hvis de kommer opp hvor som helst på harddisken, slette dem alle.

Hint

  • Slette filer fra datamaskinen register kan krasje systemet. Hvis du ikke er komfortabel med datamaskinen, bør du få hjelp fra en ekspert.