Hvordan avinstallerer VMware Fusion

VMware Fusion fungerer med Mac OS X, og lar deg kjøre virtuelle maskiner med operativsystemer som Windows eller Linux. Det gir en måte å bruke forskjellige operativsystemer i Mac OS X og har funksjoner for å dele din Macs eksterne enheter og filer. Hvis du ikke lenger ønsker å bruke VMware Fusion, kan du avinstallere programmet uten å miste dine virtuelle maskiner eller deres data. Dette gjør at du kan bruke dine virtuelle maskiner med VMware Fusion igjen i fremtiden.

Bruksanvisning

1 Slå av alle som kjører virtuelle maskiner og lukke VMware Fusion. Klikk på "Finder" ikonet i Mac Dock, og klikk "Macintosh HD", "Library", "Application Support" og "VMware Fusion."

2 Dobbeltklikk på "Avinstaller VMware Fusion" i listen over filer for å starte veiviseren for avinstallasjon. Klikk på "Avinstaller" på bekreftelsesmeldingen.

3 Skriv inn Mac OS X administratorpassordet, og klikk "OK" for å avinstallere VMware Fusion.

Hint

  • Hvis du ønsker å slette dine virtuelle maskiner, gå til mappen du har definert for dine virtuelle maskiner ved å klikke den virtuelle maskinens mappen og dra mappen til "Trash" -ikonet i Dock.