Hvordan Avslør en skjult e-post på Facebook

Hvordan Avslør en skjult e-post på Facebook


Facebook lar deg legge til flere e-postadresser til profilen din - du kan ha en forretningsadresse, for eksempel, og en med universitetet. Mens nettsamfunnet viser disse adressene for andre å se som standard, er synlighet lett begrenset for å sikre bedre personvern. Hvis du ombestemmer deg og ønsker å avsløre e-postadressen til flere mennesker, gå til "Personverninnstillinger" -menyen. Venner blir ikke varslet når du endrer e-synlighetsinnstillingene.

Bruksanvisning

1 Gå til "Konto" linken øverst på en hvilken som helst Facebook-skjermen mens du er logget inn. Velg "Privacy Settings" fra rullegardinmenyen som åpnes.

2 Klikk på den lille blå "Tilpass innstillinger" linken nederst på "Deling på Facebook" -delen.

3 Bla ned til "avtrykk" gruppe på "Tilpass innstillinger" side.

4 Klikk på den grå knappen umiddelbart til høyre for e-postadressen din for å eksponere en personverninnstilling på rullegardinmenyen. Velg en ny personverninnstilling; enhver setting over "Only Me" avslører e-postadressen til andre mennesker. Velg "Friends Only" for å gjøre e-post synlig for folk på vennelisten, men skjult for andre brukere eller "Alle" for å gjøre e-post synlig for alle Facebook-bruker.