Hvordan Backup til Blu RayBlu-ray-plater er den neste teknologiske steg opp fra DVD. De holder også flere ganger mer informasjon, med en enkeltlags Blu-ray-plate som holder 25 gigabyte, og en dual layer opp til 50. Mens de er først og fremst solgt for å holde en eneste HD-film, kan du også kjøpe skrivbar (BD -W) eller overskrivbar (BD-RW) Blu-ray-plater for å sikkerhetskopiere informasjon fra datamaskinen eller harddisken. Fordi det har så mye data og er lett bærbar, kan det være en praktisk måte å arkivere og flytte informasjon.

Bruksanvisning

1 Kjøpe og installere et program for brenning av Blu-ray. Velg et program for operativsystemet --- referere til Resources for eksempler. Installer ved å dobbeltklikke den nylig nedlastede ikonet eller å sette inn CD i stasjonen. Følg alle instruksjonene for installering av operativsystemet, og åpne programmet når den er installert.

2 Legge til filer i prosjektet for å brenne til disk. Noen programmer lar deg dra og slippe filer inn i programmet brukergrensesnitt: å gjøre dette, åpner et søk eller Finder-vindu og klikker på filene. Hold nede klikkeknapp mens du drar filen eller mappen til brenneprogrammet. Eller klikk manuelt "File" i programmet, deretter "Legg til filer."

3 Klikk på "File" igjen, og deretter "Burn Blu-ray." Det kan også være en knapp på hovedbrukergrensesnittet under filen du la til. Sett inn BD-W eller BD-RW i Blu-ray-brennbart stasjonen, og vente på at prosjektet skal brenne helt. En boks vil komme opp når det er gjort, og du kan bruke datamaskinen i mellomtiden.