Hvordan Backup Windows 2008

Windows 2008 server gir deg et sentralt leverandør for skriver enheter, klientdatamaskiner og brukertillatelser. Siden Windows 2008 server inneholder flere kritiske nettverkskomponenter, er det viktig å sikkerhetskopiere informasjonen. Windows 2008 server programvare leveres med en intern backup-programvare som heter "NT Backup." Denne programvaren tar et øyeblikksbilde av alle viktige filer i tilfelle du trenger for å gjenopprette serveren din.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen. Klikk "Kjør" og deretter skrive inn "ntbackup" i tekstboksen. Trykk "Enter" for å åpne backup verktøyet.

2 Klikk på "Backup Wizard (avansert)" -knappen. Dette starter backup veiviseren. Klikk på "Start og konfigurere automatisk sikkerhetskopiering nå" på den første opsjons vinduet.

3 Klikk på "Neste" -knappen i vinduet ber om sikkerhetskopiering preferanser. Standard preferanser sikkerhetskopiere alle filene på serveren din.

4 Klikk på en plassering for sikkerhetskopifilene. Du kan sikkerhetskopiere til en CD, DVD eller en nettverksstasjon. Du kan også sikkerhetskopiere til den lokale harddisken, men dette betyr ikke beskytte mot feil på harddisken. Klikk "Next".

5 Klikk på "Finish" på det siste skjermbildet. Det kan ta flere minutter før sikkerhetskopier å fullstendig kopiere til dine utvalgte medier.