Hvordan Beat Websense Enterprise

Hvordan Beat Websense Enterprise


Websense er en Internett-sikkerhet og web-filtrering programvarepakke som lar middels til store bedrifter og skoler til å kontrollere og distribuere en Internett-bruk politikk. Websense kategoriserer nettsider til mer enn 90 kategorier, slik at bedrifter eller skoler til å velge hva de vil tillate sine brukere tilgang til (dvs. gambling, pornografi).

Bruksanvisning

Proxy Server på StupidCensorship.com

1 Åpne nettleseren og gå til StupidCensorship.com (se lenke i Resources). Denne URL kan ikke fungere hvis institusjonen har oppdatert Websense. Filteret liste Websense blir stadig oppdatert, og denne koblingen er allerede flagget; men det er verdt et forsøk. Hvis nettadressen ikke virker, går du videre til neste avsnitt.

2 Kopier og lim inn URL til en nettside blokkert av Websense inn enten PHProxy eller CGIproxy bokser. Velg alternativene. Klikk på "Go".

3 Den blokkerte nettstedet vil vises under en reklame (for å holde proxy-serveren kjører) og kontroller for proxy-serveren leseren. Slik går du til en annen blokkert nettsted, skrive inn nettadressen i boksen ved siden av "Location via proxy."

Installer circumventor Program

4 Installer circumventor programmet (se lenke i Resources). Det er viktig at dette programmet er installert på en datamaskin forskjellig fra det du bruker, hvor de nettstedene du ønsker å besøke er blokkert.

5 Kjør circumventor. Det vil produsere en nettadresse for circumventor. Skriv ned URL eller sende den til deg selv på jobb eller skole.

6 Før du går på jobb eller skole, må du kontrollere at circumventor datamaskinen er slått på og at den er på nett.

7 Når du kommer til jobb eller skole, kan du bruke nettadressen til å få tilgang til circumventor og du vil nå ha tilgang til blokkerte nettsider.

Hint

  • Websense filtrering programvare er vanligvis installert for å sikre at ansatte og studenter er produktiv. Internett-tilgang på jobben eller skolen er et privilegium, er så omfattende bruk av proxy-servere anbefales ikke.