Hvordan Beregn spenning for en låst CPU

Enkelte CPU-modeller har kjernen multiplier låst for å hindre overklokking og underclocking. Kjernen spenning på en låst CPU justeres automatisk av operativsystemet for å spare strøm. Hvis du ønsker å finne ut kjernen spenning på en låst CPU, må du bruke et program som SpeedFan, HWMonitor eller CPU-Z. Disse programmene kan automatisk beregne kjernen spenningen til en CPU til enhver tid.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer SpeedFan. Etter installasjon, åpne SpeedFan ved å dobbeltklikke på "SpeedFan" ikonet på skrivebordet ditt. Klikk på fanen merket "Charts". Deretter klikker du på rullegardinmenyen ved siden av "Analyser" og velg "spenninger." Merk av i boksen ved siden av "CPU" for å finne spenning på datamaskinen låst CPU kjerne.

2 Last ned og installer HWMonitor. Åpne HWMonitor ved å dobbeltklikke på "HWMonitor" ikonet på skrivebordet ditt. "CPU Vcore" under "spenninger" vil vise deg spenningen til CPU.

3 Last ned og installer CPU-Z. Etter installasjon, åpne CPU-Z ved å dobbeltklikke på "CPU-Z" -ikonet på skrivebordet. Klikk på "CPU" fanen på toppen av CPU-Z vindu. Du vil se at spenningen på datamaskinens låst CPU inne "Core Voltage" boksen.