Hvordan beskjære et bilde ved hjelp av Microsoft Picture Manager

December 6 by admin

Microsoft Picture Manager er bilderedigeringsprogram nå inkludert i Microsoft Office programpakke. Funksjonsrike og brukervennlige, Picture manager bilde redigeringsverktøy er utrolig sammenlignbare - og ofte bedre - enn de som tilbys i Adobe Photoshop og andre populære, high-end redaktører. Picture Manager svært funksjonell beskjæringsfunksjonen, for eksempel langt overstråler Adobes endre størrelse alternativet og gir en morsom, fullverdig måte å tilpasse redigeringsprosjekter. På bare noen få enkle trinn, lar Picture Manager Crop Tool brukeren å redefinere bilder og bilder ved å flytte, manipulere, med og uten spesielle objekter og områder i bildet arbeidsområdet.

Bruksanvisning

1 Hvordan beskjære et bilde ved hjelp av Microsoft Picture Manager


Åpne Crop alternativer Tool ruten. Klikk på "Pictures" fra menyen oppe til høyre og velg "Beskjær" fra rullegardinlisten, eller klikke på "Edit Pictures" alternativet øverst til venstre.

2 Hvordan beskjære et bilde ved hjelp av Microsoft Picture Manager


Finn Crop alternativer Verktøy-ruten, som skal åpne til høyre i bildet arbeidsområdet. Crop håndtak vises på hjørnene og sidene av bildet.

3 Hvordan beskjære et bilde ved hjelp av Microsoft Picture Manager


Klikk og dra bildet omkretsen avling håndtakene for å beskjære ned og isolere bestemte områder eller objekter i et bilde, eller manuelt velge bildepunktinnstillingene og størrelsesforholdet i "Beskjær Options Tool" panelet til høyre. I arbeidsområdet, er alle avlings endringer på bildet forhåndsvises i sanntid som justeringer foretas.

4 Hvordan beskjære et bilde ved hjelp av Microsoft Picture Manager


Klikk på "OK" i Valg-panelet til høyre når bildeområdet beskjære innstillingene er fullført. Picture Manager umiddelbart beskjærer bildet tilsvarende.

Related Articles