Hvordan beskjære til en bestemt sidestørrelse i Adobe Acrobat

Acrobat er et felles Portable Document Format (PDF) skrive- og redigeringsprogrammet fra Adobe. Dette programmet lar deg lage PDF-filer fra utskrivbare kildefiler, for eksempel tekstbehandling dokumenter og regneark, og du kan bruke den til å redigere ulike PDF-fil elementer, inkludert sidestørrelse. For eksempel, hvis du har en PDF-kopi av et regneark som skriver ut til en 11 x 14 ark, kan du bruke Acrobat til å justere sidestørrelsen til 8 ½ x 11 ved å følge noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Start Adobe Acrobat og åpne PDF-filen du vil beskjære. Merk at trinnene som følger vil fungere for alle Adobe Acrobat-versjoner (Standard, Pro og Suite), samt Adobe Reader.

2 Klikk på "File" -menyen og velg "Print Setup" liste. Denne handlingen vil lansere en egen dialogboks. Klikk på "Size" -menyen i "papir" område av "Print Setup" boksen. Velg ønsket papirstørrelse.

3 Klikk på "File" -menyen og velg "Skriv ut" liste. Denne handlingen vil lansere en egen dialogboks. Klikk på "Sideskalering" -menyen i "Page Håndtering" område av "Print" boksen. Velg "Tilpass til utskriftsområde" element for å godta den nye sidestørrelse for utskrift. Klikk på "OK" -knappen når du er klar til å skrive ut. Husk å lagre endringene.