Hvordan beskytte en mobiltelefon fra Skype Konferansesamtaler

Hvordan beskytte en mobiltelefon fra Skype Konferansesamtaler


Tradisjonelle konferansesamtaler er planlagt å finne sted på et bestemt tidspunkt, og deltakerne blir varslet på forhånd via e-post med et telefonnummer og tilgangskode. Det er opp til deg å starte din deltakelse i denne konferansen. Skype kunder kan uavhengig opprette en konferanse med opptil 25 personer, og, uten varsling, kaller alle 25 mennesker til å delta på telefonkonferansen. Hvis initiativtaker til konferansen ikke advare deg på forhånd, vil du ikke vite at å svare på dette innkommende anrop vil sette deg i en konferansesamtale. Det spiller ingen rolle om du bruker en Skype-telefon, mobiltelefon eller fasttelefon.

Bruksanvisning

1 Slå av telefonen til umiddelbart å blokkere alle innkommende anrop mens du er i et møte eller på annen måte ikke er interessert i å motta konferansesamtaler eller andre innkommende anrop.

2 Informere konferansesamtale initiativtakerne at du ikke ønsker å delta i noen uanmeldt telefonkonferanse. Dette kan være ganske effektive hvis det er bare noen få kontakter som er inkludert deg i deres Skype konferansesamtaler. Hvis du er plaget med dusinvis av konferansesamtaler initiert av kjente og ukjente kontakter, er dette trinnet ikke praktisk.

3 Be leverandøren om å blokkere problem telefonnummer hvis du vet telefonnummeret til personen (e) som igangsetter disse uønskede konferansesamtaler. Ulike operatører har særskilte regler om blokkering av anrop. Noen operatører vil blokkere samtaler og noen operatører vil ikke.

4 Konfigurer du telefonen til å blokkere innkommende anrop hvis denne funksjonen er tilgjengelig som standard i mobiltelefonen. Hvis det ikke er tilgjengelig er det mange ettermarkedet programmer tilgjengelig for din telefon. For eksempel iPhone kan bruke iBlacklist, kan Windows Mobile bruke iMobileTool og Android kan bruke "Ring og SMS-filter."

5 Konfigurer Skype-telefon til å blokkere uønskede innringere ved å gå til "Verktøy", "Alternativer", velge "samtaler" -kategorien og sjekke "bare tillate personer i min kontaktliste å ringe meg." Klikk "Lagre" og din Skype-telefon vil blokkere noen som ringer som du ikke har skrevet inn i telefonens kontaktliste.

6 Konfigurer Skype-telefon til å blokkere bestemte kontakter ved å navigere til den kontakten i kontaktlisten og velge alternativet "Blokker denne personen" fra menyen. Nå er denne kontakten vil bli blokkert.

7 Skaff et unotert nummer for mobiltelefonen for å gjøre det vanskeligere for ukjente innringere til å finne deg og deretter ta med deg i deres Skype konferansesamtaler.

8 Legg gjenta Skype konferansesamtale innkommende numre til "National Ikke kall List" ved å navigere til deres hjemmeside på donotcall.gov, registrere og legge inn uakseptable telefonnummer (e).

Hint

  • Blokkering spesifikke telefonnumre kan være 100 prosent vellykket. Blokkerende grupper av kontakter kan utilsiktet inneholde kontakter som du ikke ønsker å blokkere.