Hvordan beskytte et nettsted mot hackere

Hvordan beskytte et nettsted mot hackere


For å beskytte ditt nettsted fra hackere, må du ta en proaktiv stå på en daglig basis. Akkurat når du tror du har alt dekket, kan du satse hackere er allerede på vei inn dine data. Husk at hackere kan gjøre skade fra innsiden av selskapet, så vel, så ta skritt for å beskytte deg selv.

Bruksanvisning

1 Opprettholde serverne i en låst posisjon. Kun tillate utpekt personell nær dem. Begrens tilgang til datadisker. Fjern datadisker helt fra terminaler hvor de ikke er nødvendige for jobbutførelse.

2 Hold alle virusbeskyttelse oppdatert. Ansatte skal fullføre en virus scan daglig fra sin arbeidsstasjon. Den som er ansvarlig for LAN bør også kjøre virusbeskyttelse daglig på serveren.

3 Vær veldig konkret om hvilke typer passord som du gjør. Kontroller at alle passordene er en alfanumerisk kombinasjon. Pass også på å endre individuelle passord på en jevnlig basis. Hold admin passord til deg selv.

4 Begrense tilgangen til filene. Hvis noen er ansvarlig for å arbeide med bare ett prosjekt, så han ikke trenger tilgang til alle filene på LAN eller på ditt nettsted.

5 Kjør bare gjeldende skript for websidene dine. Hackere se etter datert skript som er mer sannsynlig å ha hull i dem.

6 Iverksette tiltak for å deaktivere ansattes passord så snart de forlater ansette, helst før de forlater bygningen. Også lukke eventuelle kontoer de måtte ha med selskapet. Dette hjelper deg med å beskytte nettstedet fra skade fra en misfornøyd tidligere ansatt.

7 Sett opp en brannmur og iverksette tiltak for å holde det trygt. Dette er den eneste måten å beskytte ditt nettsted fra hackere på utsiden når du kobler til Internett.