Hvordan Bestem Skriftnavn i en PDF-fil

Hvordan Bestem Skriftnavn i en PDF-fil


Portable Document Format (PDF) filtypen er mye brukt i profesjonelle miljøer for å sirkulere informasjon i et format lett tilgjengelig for en rekke brukere. Mens en PDF skriveprogram er nødvendig for å konvertere et dokument til PDF, kan hvem som helst med en PDF-leser program åpne og vise det. Dette eliminerer behovet for brukere skal ha tilgang til det opprinnelige program. En seer av en PDF kan ha behov for å matche formatet på informasjon fra en PDF-fil, for eksempel skrift. Med riktig programvare, bestemme skriftnavn i en PDF-fil ved å følge noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Last ned og åpne en PDF skriftlig søknad. Adobe Acrobat Pro brukes i trinnene som følger, og en gratis prøveversjon er tilgjengelig for nedlasting på www.adobe.com/downloads. Mens det er mange PDF skrive programmer tilgjengelig, både gratis og til en kostnad, gjøre visse du velger har en funksjon som lar deg redigere tekst.

2 Åpne PDF-filen som inneholder skriften som du ønsker å finne navnet. Klikk én gang på "File" -menyen og en gang på "Open". Dette vil starte en dialogboks. Bruk Søk i-menyen for å finne mappen der PDF-filen er lagret. Dobbeltklikk på dokumentnavnet for å åpne det.

3 Bruk Verktøy-rullegardinmenyen for å velge "Advanced Editing" alternativet. En liste over redigeringsmuligheter vil bli oppført til høyre. Velg "retusjering Text Tool" alternativet. Programvaren vil utføre en prosess for å gjenkjenne skriftene i filen. Avhengig av størrelsen på PDF-fil, kan prosessen ta et minutt eller så.

4 Marker den delen av teksten i PDF som du ønsker å bestemme skrifttype. Høyreklikk en gang i den markerte delen og velg "Properties" alternativet. Dette vil starte en egen dialogboksen Egenskaper.

5 Klikk én gang på "Text" -kategorien for retusjering av egenskapsboksen. Navnet på skriften for teksten som ble fremhevet er oppført i "Skrift" -feltet. Du kan bestemme annen informasjon, for eksempel skriftstørrelse, farge og avstand, fra "Text" -kategorien.