Hvordan bestille bilder fra Facebook Shutterfly

Shutterfly tilbyr sine kunder muligheten til å gjøre en rekke særegne gaver og elementer ved hjelp av bilder. I tillegg til bestilling av standard fotoutskrifter, kan brukerne lage personlige fotobøker, plakater, stasjonære og andre elementer. En av Shutterfly mest interessante produktene er en fotobok laget utelukkende av bildene ligger på brukerens Facebook-konto. På grunn av restriksjoner fra Facebook, er en enkel fotobok det eneste produktet Shutterfly har ved hjelp av bilder fra en brukers Facebook-konto.

Bruksanvisning

1 Gå til Shutterfly hjemmeside.

2 Klikk på "Store" i toppmenyen. Rull ned og klikk på "Fotobøker."

3 Klikk på "Simple Path" og velg et bilde bokformat.

4 Klikk på "Legg til bilder" fra neste skjermen og deretter "Facebook" fanen fra fotoøkende vinduet.

5 Klikk på "Connect" for å koble Facebook-kontoen til Shutterfly. Dette starter et nytt vindu, og ber deg om å logge på Facebook. Gjør det, og klikk deretter for å gi Shutterfly tillatelse til å få tilgang til Facebook-kontoen. Når du er ferdig, lukker vinduet.

6 Velg bildene du ønsker å bruke fra din Facebook-samlingen og klikk "Legg til fotobok" for å lagre dem til prosjektet.

7 Tilpass fotobok i henhold til din smak med Shutterfly enkel vei editor. Når du er ferdig, klikker du på "Bestill Book."

8 Velg hvor mange bøker du ønsker hver mottaker til å motta, og legge til en liste over mottakeradresser ved hjelp av "Legg til ny adresse" -knappen. Når du er ferdig, klikker du "Add to Cart" og gå videre til kassen.

9 Fullfør bestilling med Shutterfly. Boken av Facebook bilder skip kort tid etter at betalingen er mottatt.

Hint

  • Du trenger ikke å ha en Shutterfly konto for å lage en Facebook fotobok. Men å ha en Shutterfly konto kan du legge til bilder ikke på Facebook-kontoen, som du kan laste opp bilder til nettalbum.