Hvordan betale for annonser på Craigslist

I noen Craigslist steder, innlegg som stillingsannonser er gjenstand for et gebyr. For eksempel, legger ut en stillingsannonse på San Francisco Craigslist side koster $ 75, fra datoen for offentliggjøring. For å legge inn en oppføring i en by som lader for en bestemt type innlegg, vet hvordan du skal betale for disse innleggene slik at du er forberedt når du plasserer annonsen.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Craigslist konto på Craigslist.org. For innlegg som krever betaling, trenger du en konto med Craigslist, men brukere som ikke har konto kan lage ikke-betalte innlegg.

2 Klikk på Craigslist delen - jobber, leiligheter eller tjenester, for eksempel - der du vil du vil opprette et innlegg. Deretter klikker du på "post" i øvre høyre hjørne av skjermen.

3 Merk av i boksen ved siden av i hvilken kategori du ønsker innlegget ditt, klikk på "Fortsett".

4 Klikk på alternativknappen ved siden av bestemt område der du vil publisere innlegget ditt, klikk på "Fortsett". Du kan bli bedt om å begrense plasseringen ytterligere ned. I så fall klikker du på knappen ved siden av nærmeste sted en gang til, og klikk deretter på "fortsett" igjen.

5 Lag ditt innlegg ved å skrive et innlegg tittel og kroppen av innlegget ditt inn i "Posting Beskrivelse" -boksen. Når du er ferdig, klikk på "Fortsett". Klikk "Fortsett" igjen etter forhåndsvisning annonsen, som tar deg til en betaling skjerm.

6 Skriv inn kredittkortinformasjon samt din kontaktnavn, telefonnummer og e-postadresse, og klikk deretter på "Send" -knappen. Kortet vil bli belastet for kostnadene for Craigslist innlegg, og innlegget vil umiddelbart gå live på Craigslist nettstedet.