Hvordan Biometriske enheter Work

Hvordan Biometriske enheter Work

biometriske Basics

Biometriske enheter bruker biologiske faktorer for sikkerhetskontrollen. Fordi biometriske kilder, for eksempel fingeravtrykk, er unikt for hver person, trenger de ikke å bli endret og er ikke lett omgås.

Sikkerhet basert på biometri er vanlig å begrense tilgangen til kun visse individer. Dette er nyttig for å sikre informasjon i offentlige og bedriftsmiljøer. Biometri kan også brukes til å identifisere personer som ikke ønsker å bli oppdaget.

biometriske Readings

Vanligvis er det to typer av biometri: fysiologiske og atferdsmessige.

Fysiologiske biometri er individuelle egenskaper som tilhører en persons kropp. Fingeravtrykk, stemme utskrifter og øye kartene er eksempler på denne typen. Disse egenskapene bare tilhøre én person. Dette skaper en stor sikkerhetsrisiko fordel. Autorisasjon basert på en persons kropp kan ikke overføres. For eksempel, to personer er i stand til å kjenne et passord på samme tid, men et fingeravtrykk tilhører bare ett individ.

Behavioral biometri stole på unike vesen. Disse egenskapene kan omfatte en persons skrivestil eller vandre mønster. Disse biometri er lært over tid, og ikke lett endres. Den vanlig oppførsel av en person, slik som en signatur, er vanskelig å kopiere med fullstendig nøyaktighet.

Biometriske enheter kan bruke ett eller flere av disse egenskapene for å identifisere en person. Enheten tar en lesning av den ukjente personen, og sammenligner det til et rekord kjent for å bli autorisert.

biometriske Betraktninger

Mens det er tusenvis av unike egenskaper hver person har, biometriske enheter fokusere bare på bestemte attributter. For å være effektiv, må en biometrisk være både pålitelig og praktisk. En DNA-prøve, for eksempel, kan være helt nøyaktig, men hvis det krever timer eller dager for å fullføre, er det ikke praktisk fra et sikkerhetsmessig synspunkt.

Biometrisk sikkerhet er en voksende vitenskap, og en som er i stadig endring. Ettersom denne metoden blir mer praktisk og nøyaktig, vil det bli standard for sikkerhet i fremtiden.