Hvordan bli dyktigere på Solid Works

Hvordan bli dyktigere på Solid Works


Solid Works er tredimensjonal modellering programvare som brukes av ingeniører og kunstnere til å lage gjengivelser av nye konstruksjoner på datamaskiner. Alt fra mekaniske enheter til bygg til biler til temapark rides kan opprettes i Solid Works så lenge brukeren har nok forståelse av programvaren for å gjøre det fungere som ønsket. Å bli dyktigere på Solid Works krever timer med arbeid i og bruk av programvaren samt forske sine funksjoner gjennom hjelpebøker og forum.

Bruksanvisning

1 Delta i online Solid Works diskusjonsfora (se Ressurser), der du kan kommunisere med andre brukere om dine problemer. Emisjoner som skaper problemer og løsninger du har funnet. Samle snarveier og løsninger fra andre brukere om å arbeide i programmet.

2 Søk ved hjelp av en søkemotor som Google eller Yahoo for postede videoer og artikler knyttet til visse Solid Works emner. Youtube (se Resources) er en populær video-hosting nettsted som har videoer laget av Solid Works designere og brukere som forklarer hvordan du utfører visse funksjoner i programvaren.

3 Besøk Learning Resources siden av Solid Works offisielle nettsiden for linker til tutorials, tips og triks for å bli en bedre Solid Works bruker.

4 Registrer deg for en Solid Works klasse på ditt lokale community college. Universiteter som bruker Solid Works som sin offisielle modellering programvare ofte vil tilby kurs i bruk for innkommende studenter med liten eller ingen eksponering til programvaren.

5 Bruk Solid Works manuell eller en Solid Works oppslagsverk som du jobber deg gjennom dine prosjekter. Slå opp emner som du fokuserer, slik som preging, boring eller skisser, for å se om det finnes enklere måter å gjøre funksjoner enn den måten du har funnet eller blitt vist.

6 Tilbring tid i programvaren spille med ulike verktøy og funksjoner utenfor en jobb eller klasse prosjekt. Start en frisk, ny fil der du kan trykke på knapper og gjøre feil uten konsekvens for ditt tidligere arbeid. Bruk Hjelp-knapp funksjon i programvaren når du støter på en kommando som ikke fungerer eller hvis funksjon kan ikke umiddelbart identifisere.