Hvordan bli en Magazine Art Director

Fra populære magasiner som Vogue til Rolling Stone, deres symbolske forsider som har representert biter av historien er all grunn til kreativitet i en art director. Utseendet til et magasin er halvparten av et magasin suksess, der flertallet av lesere tiltrekkes mot fengslende bilder og kunstverk. Dette er alle klarte og komponert gjennom art director. Magazine art directors er høy i posisjoner og er ikke bare gitt jobben etter skolegang. Mange måtte starte fra bunnen og jobbe seg opp akkurat som mange andre yrker.

Bruksanvisning

1 Studere noen form for grafisk design, enten det er tegning, kunst, datamaskin design, og så videre. Mange community colleges eller tekniske skoler har kortsiktige programmer for disse grader.

2 Sammen med skolegang i grafisk design, en kunnskap i ulike relevante dataprogrammer er en viktig ressurs.

3 Lag en profesjonell portefølje som viser dine erfaringer og kompetanse. Disse eksemplene viser arbeidsgivere dine evner og ferdigheter.

4 Få erfaringer gjennom praksisplasser eller gjennom kunsten skolegang. Velg praksisplasser med magasinet selskaper. Noen skoler har forbindelser med noen blader og hjelpe med å oppnå disse praksisplasser.

5 Jobb deg opp gjennom hele din karriere. De fleste magasinet art directors begynne som assistenter og må jobbe seg opp ved å få mer erfaring med selskapet.