Hvordan bli en Online Auction Oppføring Agent

Hvordan bli en Online Auction Oppføring Agent


En online auksjon notering agent, noen ganger kalt en trading assistent, selger klienters eiendom på nettauksjoner. Tjenesten appellerer til kunder som ønsker å selge verdifulle gjenstander på nettet, men de vet ikke hvordan jeg skal begynne. Noen auksjonsområder har offisielle programmer for handels assistenter, mens andre lar agenter og kunder arbeider ut detaljene på egenhånd. Hvis du allerede har solgt varer på nettauksjoner, har du sannsynligvis de ferdighetene du trenger for å bli en oppføring agent.

Bruksanvisning

1 Åpne en selgers konto med en online auksjon tjeneste. Nettstedet du selger på bestemmer kravene til selgers konto, så les hver stedets krav. En stor området krever selgere å knytte kontoene sine til en online betalingskonto slik at området kan automatisk samle selger avgifter. Et annet område krever selgere å gi forretnings referanser.

2 Kjøpe eller selge ting med selgers konto for å bygge dine tilbakemeldinger og omdømme score på hvert område. Fullfør hver transaksjon raskt å tjene positive tilbakemeldinger. En velkjent auksjon området krever handels assistenter til å ha en feedback score på minst 100, med 98 prosent positive tilbakemeldinger. I tillegg krever nettsted som du selger minst 10 elementer i de tre månedene før den tiden du registrere deg for å bli en trading assistent.

3 Les og godta oppføring agentavtale på området du ønsker å bruke. Registrer deg på nettet for å koble din online salg kontoen til trading assistent konto. På den ene store området, linke din selger kontoen til trading assistent konto inkluderer deg i en katalog av handels assistenter som hjelper kunder med å finne deg.

Hint

  • Har kundene dine signere en kontrakt som angir vilkårene for handel avtalen.
  • Bruk en høy kvalitet digital kamera å ta bilder av dine kunders elementer.
  • Invester i en postal skala, og kjøpe porto på nettet for å gjøre skipsfarten mer praktisk.