Hvordan bli kvitt av e-poster fra Postmaster

Hvordan bli kvitt av e-poster fra Postmaster


Motta en flom av e-poster fra "postmaster" er dårlige nyheter. Det betyr at e-postadressen er høstet av hackere. Disse hackere bruker e-postadressen som "svarer til" og sende ut spam, bulk e-post og søppelpost. Når e-postadressen de sender til er avviklet, sender postmester en automatisk melding til "svare" adresse - din. Det er derfor du får e-post fra postmester. Iverksette tiltak for å både stoppe e-poster og hindre hackere fra å bruke din e-postadresse igjen.

Bruksanvisning

1 Merke alle e-poster fra postmester som spam. Dette vil bidra til e-postprogrammet til å gjenkjenne disse e-postene som spam og sette dem direkte inn i spam-mappen. Slett spam-mappen for å frigjøre plass.

2 Trekk deg e-postadressen som mottar postmaster e-post - i hvert fall midlertidig.

3 Gi deg selv mer enn en e-postadresse. Bruk en for personlig e-post, en for relatert e-post, og andre for andre bruker du kanskje tenke på. Dette er en liten beskyttelse; hvis en av disse adressene begynner å bli postmaster e-post, påvirker det mindre av e-postlister.

4 Kjøp en brannmur eller annen sikkerhet for datamaskinen. En god sikkerhetsprogramvare systemet vil hindre spammere får tilgang til dine e-post og adresselister. Merker allment tilgjengelig inkluderer Norton, McAfee, Symantec og Panda.

5 Pass opp gratis nedlastinger. Kjøp en hederlig sikkerhetsprogram fra et selskap som har objektive vurderinger fra flere kilder.

Hint

  • Green AV er et virus som tilsynelatende er en gratis antivirus nedlasting. Det vil slette harddisken din.