Hvordan bli kvitt Bindestrek i Quark

Quark auto-formateringsfunksjoner kan hjelpe brukerne å opprettholde ensartethet over sidene store dokumenter, samtidig bidra til å lindre tedium med å formatere dokumenter helt for hånd. Automatisk orddeling er en av Quark mest fremtredende auto-format funksjoner, men den funksjonen kan være en plage i dokumentstiler som sjelden bruker bindestrek eller utelate dem helt. Men som noen av Quark auto-formatering funksjoner, kan automatisk orddeling deaktiveres.

Bruksanvisning

1 Start Quark. Klikk på ikonet "Quark" på skrivebordet eller type "Quark" i "Start" -menyen søkeboksen.

2 Klikk på Quark "Edit" overskriften. Marker "H & J" i menyen som vises under overskriften, og klikk deretter på "Ny" alternativet. "Rediger Orddeling og rettferdiggjørelsen" -menyen vises.

3 Fjern haken fra "Auto Orddeling" boksen i "Rediger Orddeling og rettferdiggjørelsen" -menyen, og klikk "OK" for å lagre endringene.

Hint

  • Du kan bruke "Rediger Orddeling & Fritatt" i menyen andre alternativer for å redusere forekomster av bindestrek hvis du ikke ønsker å deaktivere Quark "Auto Orddeling" -funksjonen.
  • På menyen minimum før og etter alternativer tillate å angi et minimum antall tegn et ord må inneholde for å kunne motta automatisk orddeling. Fjerne sjekk fra menyen "Break Aktiverte Words" filen for å deaktivere automatisk orddeling av balanseførte ord.