Hvordan bli kvitt Bug / Virus på en Dell Inspiron 8100 Laptop

Dell Inspiron 8100 bærbar datamaskin skip kjører operativsystemet Windows Vista. Windows Vista er den første versjonen av Windows for å inkludere et program som heter "Windows Defender" som en innfødt verktøy. Tilgjengelig via Kontrollpanel, er Windows Defender brukes til å skanne datamaskinen harddisk og register, og kvitt maskinen av ting som bugs og virus som har blitt lastet ned ved et uhell fra Internett.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start". Den "Start" -knappen (som har en "Windows" logo på det i Windows Vista) vil være i nedre venstre hjørne av skjermen.

2 Klikk "Control Panel".

3 Klikk på "Windows Defender".

4 Klikk på "Scan". Windows Defender vil nå skanne Dell Inspiron 8100 bærbar datamaskin register og harddisk, søke etter feil og virus. Eventuelle inntrenging som er oppdaget vil vises på skjermen på slutten av skanningen. Hvor lang tid det tar Windows Defender til å skanne harddisken vil avhenge av hvor stor harddisken er, og om du skal bruke maskinen eller la den sitte inaktiv under skanningen. Vanligvis tar en scan rundt 45 minutter å fullføre.

5 Klikk "Fix All" for å fjerne eventuelle oppdagede feil eller virus fra din Dell Inspiron 8100 bærbar datamaskin. Start Dell Inspiron 8100 for å fullføre denne prosessen.