Hvordan bli kvitt en iTunes Updater

ITunes er en mediespiller som lar deg spille musikk, videoer og mer. Det er også standard iPod og iPhone management program som lar deg laste opp filer til enheten. Når du installerer iTunes, laster det også programvare oppdaterings, et program som ber deg om å oppdatere iTunes. Du kan fjerne denne programvareoppdateringsprogram hvis du ikke lenger er interessert i å motta varslene.

Bruksanvisning

1 Lukk iTunes hvis du bruker det. Vent noen sekunder for programmet å stenge sine prosesser helt.

2 Klikk på Windows "Start" -menyen og klikk på "Control Panel". Dobbeltklikk på "Legg til eller fjern programmer" for å starte programmene konsollen hvis du bruker Windows XP. For Windows Vista og 7-brukere, klikker du på "Program og funksjoner" under "Programmer" for å starte programmer konsollen.

3 Klikk "Apple Software Update" og klikk "Fjern / Avinstaller." Klikk "OK" for å fjerne dette programmet fra datamaskinen og stoppe oppdateringsvarsler. Når du blir bedt, starte datamaskinen på nytt. Hvis du skal fjerne annen programvare, må du ikke starte datamaskinen på nytt før du er ferdig med å fjerne alle programmene du ikke vil.