Hvordan bli kvitt Luimuu.exe

Det er mange filer som du kan laste ned på datamaskinen som kan føre til skadelige ting til å skje, herunder sletting av viktige filer eller dele din personlige informasjon med andre. "Luimuu.exe" er en bekreftet malware fil som, en gang på datamaskinen, vil installere seg og laste ned andre programmer som vil legge uønskede annonser og programmer på harddisken. Hvis du mistenker at du har "Luimuu.exe" på datamaskinen, kan du fjerne den med et virus flytting verktøyet og hindre den fra å vises igjen med virusprogrammer.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen ved å klikke på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen, og deretter klikke på "Shut Down." Vent til datamaskinen for å fullstendig slå av, trykk på "Power" -knappen for å slå den på igjen.

2 Trykk på "F8" -knappen kontinuerlig så snart du trykker på "Power" -knappen. Fortsett å trykke på "F8" knappen til skjermen står "Loading Safe Mode." Hvis du se standard Windows starter skjerm, slår du av datamaskinen og prøver på nytt til du kommer inn i "Safe Mode", som vil tillate deg å fjerne viruset.

3 Åpne opp virus flytting verktøyet når du kommer til "Safe Mode". I denne modusen, vil datamaskinen ikke tillate noen nye filer som skal lastes ned, og vil tillate deg å fjerne bestemte filer. I verktøyet for fjerning, velg "Scan" for å skanne etter virus og malware. Når listen vises, klikker du på "Luimuu.exe" program fra listen og klikk "Fjern".

4 Vente på bekreftelse for fjerning av viruset skal vises. Når den gjør det, vil du bli spurt om du vil starte datamaskinen på nytt. Klikk "Start Now" og la maskinen starte opp som normalt. Så snart du kommer til startskjermen, starter antivirusprogram for å hindre "Luimuu.exe" eller andre skadelige programmer fra å vises på harddisken på nytt.