Hvordan bli kvitt Radio Interference gjennom eksterne PC-høyttalere

Hvordan bli kvitt Radio Interference gjennom eksterne PC-høyttalere


Selv om det kanskje ikke så bekymringsfullt som spøkelsesaktige stemmer i loftet, kan falske radiosignaler gjennom datamaskinens høyttalere være like irriterende. De gode nyhetene er at sann radiofrekvensinterferens kan forhindres i mange tilfeller, og andre årsaker som etterligner RFI støy kan også bli identifisert.

Opprinnelsen til RFI støy

Radiofrekvenser er en del av det elektromagnetiske spektrum. I tillegg til bevisst bruk av radiofrekvenser i kringkasting og toveiskommunikasjon, avgir alle elektroniske enheter en radiofrekvens signatur. De fleste av disse er ikke veldig kraftig, og vil ikke forårsake støyproblemer i de fleste situasjoner. Omvendt, kan mange elektroniske enheter også fungere som mottakere av radiobølger, men i de fleste tilfeller, design og konstruksjon holder RFI støy fra å bli et problem.

Nede på bakken

Riktig jording av datasystemet og eksterne høyttalere er ikke bare en sikkerhetsfunksjon hindrer elektrisk støt, men også forbedrer undertrykkelse av radiobølger. Uten en tilkoblet bakken pin - den tredje, avrundet pin på en elektrisk plugg - alle elektroniske enheter kan fungere mer effektivt som antenne. Selv om dette vil som oftest føre til statisk-lignende støy; i noen tilfeller kan lavnivåradiosignaler skjelnes. Sørg for at datamaskinen og eksterne høyttalere kobles til jordede stikkontakter.

Med Care Cable

For de gamle nok til å huske radio tunere, vil du huske at å feste en ledning til antennetilkoblingen kan noen ganger forbedre radiomottak. bundling nøye høyttalerkabel kan redusere antenne effekt på eksterne høyttalere. Rutehøyttalerkablene unna strømledninger for å redusere støy. Hvis høyttalerne tillate, oppgradere til skjermet høyttalerkabel kan også forbedre ytelsen. Innpakning sløyfer av høyttalerkabel gjennom en ring magnet reduserer også muligheten til høyttalerkabel til å fungere som en antenne.

Andre Støyende Suspects

Det er mulig at et lydsignal innenfra datamaskinen ligne radioforstyrrelser. En rask måte å sjekke dette på er gjennom Windows-volumet mikseren. Aktiver "Søk" og skriv "justere system volum" i søkeboksen, og trykk eller klikk "Juster systemvolum." Du kan ha flere volum glidere viser. Demp hver, ett om gangen, til radiostøy stopper. Leaving denne glidebryteren dempet vil forhindre radiostøy fra å påvirke systemet.