Hvordan bli kvitt Windows XP Passord Login

Hvordan bli kvitt Windows XP Passord Login


Når du starter en Windows XP-maskin, viser datamaskinen du en liste over brukere. På denne skjermen, klikker du en bruker og skriv inn et passord for å logge inn. Hvis maskinen deles av pålitelige kilder, kan denne prosessen overstyres. Brukerprofilen gjenstår, men ingen passord er nødvendig. Dette gjør at du kan beholde innstillinger og preferanser for ulike brukere, men sørg for å logge inn lettere. Dette gjøres ved hjelp av brukerprofil programmet i Windows XP.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start", velg deretter "Run." I tekstboksen vises, skriver du inn "control userpasswords2" og trykk "Enter". Dette åpner en konfigurasjonsvinduet.

2 Klikk på brukeren du ønsker å deaktivere passord for pålogging. Når du har valgt bruker, fjerne merket merket "Brukere må angi et brukernavn og passord for å bruke denne datamaskinen."

3 Klikk på "Apply". En dialogboks vil be deg om passordet. Skriv inn brukerens passord for å godkjenne endringene og trykk "OK".

4 Start Windows XP-datamaskinen. Når det viser listen over brukerprofiler, klikker du på brukeren som passord var deaktivert. Du bør være i stand til å logge inn uten passord.

Hint

  • Bare utføre automatiske innlogginger på datamaskiner som er fysisk sikret, for eksempel hjemme-PC eller bærbare datamaskiner.