Hvordan bli ordinert Online

Du kan bli ordinert som prest på nettet. Etter ordinasjon, kan du peform bryllup, dåp og andre seremonier for dine venner. Følg tipsene nedenfor for å utføre de oppgaver en minister.

Bruksanvisning

1 Finn et nettsted som vil ordinere deg. Den amerikanske Fellowship Church er ordinere ministre siden 1975, og Universal Life Church klosteret har ordinert dem siden 1959. Begge er åpne for alle religioner og kirkesamfunn.

2 Fyll ut de elektroniske skjemaene riktig. Sett ditt fulle og juridiske navn. Hvordan navnet ditt vises på den elektroniske skjemaer er hvordan det vil vises på ordinasjon sertifikat eller ID-kort.

3 Få statsrådens lisens eller ID-kort som bevis for ordinasjon. Avhengig av den institusjonen som ordinerte deg, kan du være i stand til å skrive ut dokumentet, eller organisasjonen kan ha for å sende den i posten. Noen er gratis og noen krever avgifter.

4 Betal den nødvendige avgiften. Den amerikanske Fellowship Church og Universal Life Church både betalt for sine tjenester. Kostnadene vil variere på andre nettsteder, men de fleste er rimelig.

5 Tenk å få opplæring gjennom online kurs eller kjøpe departement forsyninger. Disse er ikke nødvendig, men kan være nyttig hvis du skal utføre seremonier. De vil koste ytterligere avgifter.