Hvordan Block International E-post

Internasjonale e-post kan sendes fra noen hensikt å stjele din personlige informasjon, eller de kan sendes med en intensjon om å svindle. Hvis du ikke ønsker å motta e-post fra noen, inkludert de fra andre land, kan du vurdere å blokkere dem.

Bruksanvisning

Blokker med e-postadresse

1 Blokkere internasjonale e-postadresser ved å oppsøke hver e-post som sendes fra en internasjonal kilde. Se på e-postadressen og se om det ender i .uk eller .no, som begge kommer fra en internasjonal kilde.

2 Åpne opp "sperret e" delen av kontaktlisten din og skriv inn e-postadressene som du vet er fra en internasjonal kilde. Da vil du ikke lenger få e-post fra dem.

3 Fortsett å legge til e-postadresser i blokkeringsliste til du ikke lenger motta e-post fra internasjonale kilder.

Blokker av IP-adresse

4 Kontakt Internett-leverandøren eller selskapet som sender deg din Internett regningen.

5 Forklar den leverandøren som du mottar e-post fra internasjonale kilder, og at du ikke ønsker å få dem lenger. Spør leverandøren for å blokkere den internasjonale e-poster.

6 Følg Internet leverandørens forslag til hvordan å blokkere e-postadresser. De kan blokkere bestemte IP-adresser, men kan ha flere tips for deg å blokkere andre e-poster.

Hint

  • Web-baserte e-post, som hotmail, gmail, msn og yahoo, kan sendes og nås fra hvor som helst. Dette betyr at hvis en person i et annet land bruker denne typen e-post, den eneste måten å blokkere dem er av IP-adresse. Hvis du har ingen måte å kontakte noen å blokkere dem via IP-adresse, vil du ikke være i stand til å blokkere dem.