Hvordan blokkere Facebook Trackers

Hvordan blokkere Facebook Trackers


Selv om mange Facebook-applikasjoner hevder å spore hvem som ser på profilen din, disse programmene er i stand til å faktisk fungere som lovet, ifølge Facebook. Hvis du mottar invitasjoner til å laste ned slike programmer, eller allerede har lastet dem ned, Facebook anbefaler å lage en rapport, slik at sosialt nettverk området er klar over uredelig programmet. Du kan blokkere programmet for å stoppe fremtidige invitasjoner og fjerne programmet fra profilen din, hvis det er aktuelt.

Bruksanvisning

1 Skriv inn navnet på den tracker programmet i søkefeltet på toppen av en hvilken som helst Facebook-skjermen. Klikk på "Se flere resultater" som vises nederst i søkeresultatene, selv om du tror du ser programmet i dagens resultater - noen ganger programmer har mer enn én side, og ikke alle av dem kan du blokkere app.

2 Klikk på "Apps" i venstre kolonne på skjermen for å innskrenke søkeresultatene bare til programsider.

3 Klikk på "Vis App" -ikonet til høyre for programnavnet som skal rettes til programmets profilside.

4 Rull ned mot midten av skjermen og klikker på "Rapporter App" i venstre kolonne på siden. Velg "Annet" fra listen over grunner til rapporten, og klikk deretter på "Send". Du vil bli returnert til applikasjonen side.

5 Klikk på "Block App" i venstre kolonne på siden. Når du blir bedt av Facebook, klikk på "OK" for å bekrefte handlingen.