Hvordan blokkere programmer fra å få tilgang til Internett Med ESET Smart Security

ESET Smart Security er en komplett pakke med sikkerhetsprogrammer som beskytter datamaskinen mot malware og andre trusler. Denne suiten inneholder en brannmur som styrer trafikken til og fra Internett. Dette brannmur med pop opp et varsel skjermen hver gang et program prøver å få tilgang til Internett. Hvis du ønsker å blokkere et program fra å få tilgang til Internett, vil du bare nødt til å nekte sin anmodning om å koble til. Du kan selv velge å ha brannmuren huske ditt valg for å nekte programmet tilgang permanent.

Bruksanvisning

1 Starte et program som du ønsker å nekte tilgang til Internett. Når den prøver å koble til, vil ESET dukke opp en melding.

2 Klikk på "Avslå". ESET vil stoppe programmet fra å koble seg til Internett for den gjeldende forekomsten av søknaden.

3 Avslutt programmet og start det på nytt. Denne gangen, når ESET Smart Security vinduet dukker opp, klikk "Husk handling." Klikk "Deny" for å nekte tilgang til Internett for dette programmet permanent.

Hint

  • Når du oppdaterer et program, er du brannmur vil miste sin lagret informasjon om det. Du må nekte sin tilgang på nytt.
  • Noen søknad må koble til Internett for å laste ned viktige oppdateringer. Ikke blokkere et program med mindre du er sikker på at du må.