Hvordan blokkere venner fra å se en venn på Facebook

Hvordan blokkere venner fra å se en venn på Facebook


"Frien" noen er et av de viktigste elementene i Facebook, sosiale nettverk nettstedet. Når du ønsker å opprette en Facebook forbindelse med en annen bruker, kan du sende dem en venneforespørsel. Når denne personen godtar forespørselen, vil du være i stand til å se hverandres Facebook-profiler, inkludert informasjon om de andre Facebook-medlemmer du har friended. Selv om Facebook ikke tillater deg å blokkere alle dine venner fra å se en annen spesifisert venn, det er skritt du kan ta for å forbedre dine personverninnstillinger når det kommer til venner.

Bruksanvisning

1 Klikk på "konto" øverst til høyre på Facebook hjemmeside.

2 Velg "Personverninnstillinger" fra drop-down boks.

3 Klikk på "Vis innstillinger" under Koble På Facebook delen på toppen av skjermen.

4 Finn delen "See Your Friend List." Til høyre for den delen overskriften er en drop-down boks som lar deg endre innstillingene. Standardinnstillingen for denne delen er alle sammen, noe som betyr at alle Facebook-brukere kan se denne informasjonen. Ved å klikke på denne boksen, kan du endre innstillingen til bare la venner, venners venner og enkeltpersoner på nettverket for å se dine venner. Du kan også tilpasse denne delen, ved å legge til navnene på visse individer. Individene oppført vil bli blokkert fra å se alle vennene dine på Facebook-profilen din.

Hint

  • Selv om du blokkere visse venner fra å se vennelisten, kan brukerne fortsatt se din tilkobling til andre venner hvis de vennene ikke har endret sine personverninnstillinger for å skjule sin forbindelse med deg.