Hvordan brenne AAC til en lyd-CD

Hvordan brenne AAC til en lyd-CD


En Advanced Audio Coding fil, kjent som AAC, bruker komprimering mye som det av en MP3, ifølge Fileinfo. AAC fungerer som standard lydformat i iTunes, men kan også åpnes i andre mediespillere, som Realplayer og Media Player Classic. Hvis du ønsker å brenne en AAC fil til en lyd-CD, trenger du ikke å konvertere filen. Noen programmer kan brenne AAC-filer til plate.

Bruksanvisning

iTunes

1 Last ned iTunes-programvaren fra Apple nettstedet hvis det ikke allerede er installert på systemet ditt. Versjoner av iTunes finnes for både Mac og Windows-maskiner. Når du laster ned filen, må du installere programmet på datamaskinen ved å dobbeltklikke på nedlastingsikonet og følge skjermene.

2 Sett en CD-R i CD-stasjonen på datamaskinen, og åpne iTunes. På en Mac-systemet, vises på iTunes-symbolet i dokking bar og kan klikkes en gang for å åpne programmet. I Windows åpner du iTunes fra "Start> Alle programmer".

3 Åpne "Edit" -menyen og klikk "Preferences". I "Innstillinger" boksen, bytte til "Burning" -fanen og velg "data-CD" fra listen over "Disc formater." Dataene CD alternativet er det eneste brennende alternativ som kan brenne AAC-filer til plate.

4 Opprette en spilleliste i iTunes som inneholder AAC-filen du vil brenne til CD. For å opprette en spilleliste, gå til "Fil> Ny spilleliste", skriv inn et navn på spillelisten når du blir bedt. Gå deretter tilbake til "File" og velg "Legg til fil i bibliotek," finn AAC-fil på harddisken, og dobbeltklikk på den for å legge den til i iTunes. Når filen vises i iTunes-biblioteket i den høyre ruten, dra filen til ikonet spillelisten i den venstre ruten.

5 Klikk på "Burn" knappen som vises i høyre hjørne. AAC spilleliste brenner til CD i stasjonen.

Music Man

6 Last ned Music Man fra Mireth nettsted (se Resources.) Ifølge Mireth siden, er Music Man bare kompatibel med Mac-systemer. Installer Music Man til systemet.

7 Plasser en CD i CD-stasjonen og lansering Music Man. Slik åpner Music Man på Mac, gå til "Finder" klikk "Søknad", bla til "Mireth" -mappen i programlisten, klikker du på mappen og klikk "Music Man».

8 Klikk på fanen merket "Music" for å vise CD-bygningen verktøy. Klikk på "+" og naviger til mappen som inneholder AAC-fil i vinduet som kommer opp. Klikk "Legg til" for å legge den til i Music Man biblioteket.

9 Bruk "+" knappen som vises under "spillelister" på vei til å skape en ny spilleliste. Deretter klikker du på "Library" overskriften og navigere gjennom musikkfilene som er lagret i Music Man. Når du finner AAC-fil, dra den til spillelisten mappen du opprettet.

10 Klikk på pilen ved siden av "Burn" knappen for å velge "Burn Musikk CD / DVD" alternativet. Deretter klikker du på "Burn" for å brenne AAC spillelisten på platen.

Nero

11 Last ned Nero Burning ROM fra Nero nettside, og en AAC / MP4 plugin for programmet (se Resources.) Installer Nero Burning ROM til systemet først ved å dobbeltklikke på programikonet og følge instruksjonene på skjermen. Deretter installerer plugin ved å høyreklikke på nedlastingsikonet og velge "Pakk ut alle." Nero Burning ROM og AAC / MP4 plugin arbeid på både Mac og Windows-maskiner.

12 Plasser CD i datamaskinens CD-stasjon, og åpne Nero Burning ROM. På en Mac, gå til "Finder> Applications", og på et Windows-system, gå til "Start> Alle programmer" for å finne programmet.

1. 3 Gå til fanen "Audio" og trekke ned menyen øverst i venstre hjørne av Nero Burning ROM for å velge "CD". Deretter klikker du "Audio CD" i ruten til venstre for å få opp en ny Audio CD-prosjektet.

14 Naviger til mappen som inneholder AAC-filen du vil brenne i den høyre ruten. Når du finner AAC-fil, dra filen fra den høyre ruten til venstre ruten for å legge den til i brennelisten.

15 Gå til "Recorder" -menyen og klikk "Burn Compilation." Klikk på "Burn" for å brenne AAC-filen i brenn listen til CD.

Hint

  • Hvis "Pakk ut alle" ikke vises som et alternativ når du høyreklikker Nero plugin, det betyr at du ikke har en utpakking program installert. Du kan installere enten WinZip eller WinRAR gratis.