Hvordan brenne AVI filer til DVD for gratis

Hvordan brenne AVI filer til DVD for gratis


AVI (Audio / Video Interleave) filer er en vanlig multimedia filformat laget av Microsoft. AVI-filer inneholder både video og audio data som spilles samtidig å skape en visuell og auditiv multimedia opplevelse. En DVD (Digital Video Disc) er en type av optiske lagringsmedier som kan holde seks ganger så mye data som en standard CD. Mange DVD-brenning programmer krever at du konvertere AVI-filer til et annet format før brenning til DVD, men ved hjelp av open-source DVD Flick kan du brenne direkte til en DVD uten konvertering.

Bruksanvisning

1 Sett inn en tom DVD i DVD-brenner.

2 Last ned DVD Flick programvaren ved å klikke på linken som ligger i "Ressurser" nedenfor. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å kjøre installasjonsprogrammet.

3 Klikk på "Neste" -knappen. Les lisensavtalen og velg alternativknappen ved siden av "Jeg godtar avtalen" og klikk "Next".

4 Klikk "Next" for å bekrefte installasjonsmappen. Klikk "Next" for å bekrefte opprettelsen av DVD Flick snarveier på Start-menyen. Klikk "Next" for å bekrefte opprettelsen av en snarvei på skrivebordet ikonet og DVD Flick prosjekt filtilknytning handling.

5 Klikk på "Install" -knappen for å fortsette med installeringen av programmet. Klikk "Next" når installasjonen er fullført. Pass på at det er en hake i boksen ved siden av "Run DVD Flick", klikk på "Finish" -knappen. Den DVD Flick programmet vil åpnes automatisk.

6 Klikk på "Prosjekt Settings" -knappen øverst i programvinduet og velg "Burning" fra menyen til venstre. Pass på at det er en hake ved siden av "Burn prosjektet på plate" og velg din DVD-brenner stasjonen fra rullegardinmenyen. Klikk på "Godta" -knappen.

7 Legg AVI-filer til DVD-prosjektet ved å klikke på "Legg titler ..." knappen i øvre høyre hjørne av programvinduet. Velg AVI-filer fra "Velg videofiler" i dialogboksen og klikk "Open" knappen. Når legges filer, blir de DVD kapitler.

8 Dobbeltklikk på en fil som er lagt til hovedarbeidsområdet område i sentrum av programvinduet. Fra dette vinduet, skriv inn et navn for kapittel, endre sideforholdet er nødvendig, og angi miniatyrbilde som skal brukes til kapitlet. Klikk "Godta" når du er ferdig med å redigere.

9 Klikk på "Create DVD" -knappen øverst i programvinduet for å starte DVD-koding og brenning prosessen. En fremdrifts vindu vil dukke opp som viser hvor mye tid som er igjen før prosessen er fullført, og vil tillate deg å prioritere prosessen etter behov.

10 Klikk på "Close" -knappen etter at DVD-koding og brenning prosessen er fullført.

11 Ta ut platen fra DVD-brenner stasjonen og sett den inn i en standard DVD-spiller koblet til en TV. Spille av platen for å sørge for at AVI-filer har blitt brent til DVD med hell.