Hvordan brenne AVI filer til DVD med teksting

Hvordan brenne AVI filer til DVD med teksting


For mange DVD-samlere, lage sikkerhetskopier av DVD-er i sin samling er viktig. Dette er en prosedyre som kan oppnås med et DVD-brenner og riktig programvare. Noen filmer, derimot, er filmet i fremmedspråk og krever teksting for visning - en komplikasjon som gjør oppgaven litt vanskelig. Lage DVDer med undertekster er løsningen.

Bruksanvisning

Brenning av en DVD med teksting Bruke ConvertXtoDVD

1 Åpne nettleseren og gå til ConvertXtoDVD hjemmeside (se Resources.) Last ned gratis prøveversjon eller kjøpe programvaren. Du vil ikke være i stand til å brenne en hel film på en plate uten å kjøpe programvaren. Når nedlastingen er ferdig, må du installere programmet.

2 Kjør ConvertXtoDVD. Klikk på "File" fanen fra programmenyen og velg "Add Video File" alternativet. Finn AVI fil på harddisken på datamaskinen din som du ønsker å brenne på en DVD. Klikk på "Open" knappen.

3 Klikk på "Settings" -fanen fra programmenyen. Klikk på "Subtitles" fanen fra følgende meny. Angi standard tekstspråk fra rullegardinmenyen. Klikk på "OK" -knappen.

4 Høyreklikk på menyvalget som leser, "Subtitle (0 bekker)." Velg "Legg Subtitle" alternativet. Finn tekstfilen på datamaskinen og klikk på "Open" knappen.

5 Klikk på "Konverter" -knappen for å starte konverteringen. Tillat flere minutter for denne prosessen til slutt.

6 Sett inn en tom DVD i datamaskinens DVD-brenner. Klikk på "Handling" fanen fra programmenyen og velg "Burn DVD." Finn VIDEO_TS-filen du opprettet i trinn 5, og klikk "Åpne" -knappen, etterfulgt av "Burn" knappen. Tillat flere minutter for denne prosessen til slutt.

Legge Subtitles å AVI av hardcoding

7 Naviger til VirtualDub hjemmeside (se Resources.) Klikk på nedlasting linken for å laste ned VirtualDub programvare. Dobbeltklikk på VirtualDub ikonet for å installere VirtualDub på datamaskinen. Last ned VirtualDub subtitler plugin fra VirtualDub nedlastingssiden. Last ned og installer SRT til SSA Converter (bruk lenke i Resources.)

8 Kjør VirtualDub programvare. Klikk på "Video" -kategorien og velg "Filter" alternativet. Klikk på "Legg til" -knappen fra følgende meny, etterfulgt av "Last ned" knappen. Finn VirtualDub subtitler plugin du lastet ned i trinn 1, og klikk "Åpne" -knappen for å installere den.

9 Plasser .avi fil og .srt fil for din film i samme mappe. Kjør SRT til SSA Converter programmet. Klikk på "Browse" -knappen i programmenyen og velg .srt-filen. Klikk på "Konverter" -knappen. Tillat flere minutter for denne prosessen til slutt.

10 Klikk på "Video" -fanen i VirtualDub programmenyen og velg "Full Processing Mode" alternativet. Klikk på fanen "File" og velg "Open Video File" alternativet. Finn din .avi filen og klikk "Åpne" -knappen for å velge det. Klikk på "Video" -kategorien og velg "Filter" alternativet. Klikk på "Legg til" -knappen, velg "Subtitler" plugin og klikk på "OK" -knappen.

11 Finn .ssa filen du opprettet i trinn 3, og klikk på "OK" -knappen for å velge det. Klikk på "Video" -kategorien og velg "Compression" alternativet. Velg "XviD MPEG-4 Codec" fra rullegardinmenyen, og klikk på "OK" -knappen. Klikk på "File" -kategorien og velg "Lagre som .avi" alternativet. Tillat flere minutter for denne prosessen til slutt. Når videoen er ferdig, brenne den på en DVD med DVD-brenner programvare.

Hint

  • Hvis du ikke allerede har undertekstfilen for din .avi fil, Open Subtitles og Allsubs er noen av nettstedene som tilbyr dem for nedlasting (se Resources.)
  • Kontroller at .avi (film) og .srt (undertittel) filer har nøyaktig samme navn, minus filtypen (eksempel:. Movie.avi og movie.srt)
  • Bare bruke denne prosessen til ta sikkerhetskopier av DVDer du eier.