Hvordan brenne AVI filer til DVD ved hjelp av Nero 7

Hvordan brenne AVI filer til DVD ved hjelp av Nero 7


Nero 7 er en samling av dataprogrammer som blant annet kan brenne alle typer video datafil til en standard DVD. Nero 7 vil ta en .AVI videofil, for eksempel, og konvertere den til riktig MPEG-2-format som kreves for DVD før faktisk brenner filen til platen i datamaskinens DVD-brenner. Når du har angitt AVI filen du arbeider med, tar prosessen bare et par minutter.

Bruksanvisning

1 Åpne Nero Burning ROM ved å klikke på "Start" og deretter "Programmer" og deretter "Nero" og deretter "Nero Burning ROM."

2 Klikk på "File" og deretter "Ny". Velg "DVD Video" fra listen over alternativer typer av DVD som du kan brenne ved hjelp av Nero 7.

3 Klikk på AVI-filen fra sin beliggenhet på datamaskinen, og dra den inn i hoved Nero Burning ROM programvinduet. Dette vil kopiere det inn i programmet minne.

4 Finn datamaskinens DVD-brenner og sette inn i det en blank DVD.

5 Klikk på "Burn" -knappen i programvinduet Nero Burning ROM. Kontroller sammendraget brenne prosjektinnstillingene som du ser foran deg. Hvis du trenger å gjøre en endring i innstillingene, klikk på "Back" og gjøre det. Hvis du trenger å gjøre noen slike endringer, klikk på "Burn" igjen for å brenne AVI fil til DVD du oppga DVD-brenneren.