Hvordan brenne Avi filer til DVD ved hjelp av Nero 8

Hvordan brenne Avi filer til DVD ved hjelp av Nero 8


Nero 8 inneholder Nero Burning ROM som brukes til å brenne filer til DVD og andre disker. DVDer er en effektiv backup medium som de tillater for flere AVI-filer som skal brennes til en disk. Dette gjør det mulig for ekstern lagring og mobilitet mellom andre datamaskiner og noen konsoll DVD-spillere. Nero Burning ROM gir et strømlinjeformet og brukervennlig miljø som gjør at brukere på alle ferdighetsnivåer for å brenne DVDer.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på skrivebordsikonet Nero Startsmart for å starte programmet.

2 Klikk på "Nero" -knappen nederst til venstre i vinduet for å vise listen over Nero applikasjoner. Velg "Nero Burning ROM" fra denne listen.

3 Velg "Ny samling" knappen øverst til venstre på ikonmenyen.

4 Velg "DVD" fra rullegardinmenyen øverst til venstre på "Ny samling" vinduet.

5 Sjekk alternativene valgt i hver kategori for å sørge for at de er det du ønsker.

6 Klikk på "Ny" knappen på bunnen av "New Compilation" vinduet. Dette lukker det aktive vinduet og åpner filen valgvinduet.

7 Naviger til AVI-filer du vil brenne til DVD i "File Browser" -kategorien. Dra og slipp filer fra nettleseren menyen til samling området. Statuslinjen nederst i vinduet viser hvor mye plass det er igjen på DVD.

8 Velg riktig DVD-brenneren fra rullegardinmenyen ligger på ikonlinjen.

9 Plasser en tom DVD i DVD-brenneren og klikk på "Burn" -ikonet på ikonmenyen.

10 Sjekk de ønskede alternativene for brenneprosessen, for eksempel "Skriv" i "Handling" vinduet og "Disc-at-once" fra "Skriv Metode:" rullegardinmenyen.

11 Klikk på "Burn" -knappen for å begynne å brenne DVD.